mandag 30. mai 2011

Street days 2 Go Pro.

Blessings!

Yess I.. I dag var det godvær og streetmissions på tapetet igjen..
Skikkelig digg å være ute og bare loke rundt i Oslo sentrum, skate litt, flytte seg rundt.. nomade style..
I dag kom jeg og Alex over en dings vi sikkert har gått forbi 1000 ganger hver, men ikke egentlig tatt en skikkelig session på fordi den er rugged, fæl og mildt sagt ugjestmild..
Det er morro med slike spots.. spesielt når man plutselig får til et par småting, som føles så utrolig rått når tingen du skater på er så sketchy som den er..
Slenger ved en liten framegrab..

"Fs rock"

Om du skulle lure på hvordan kamera vi bruker på de fleste missions rundtom, så kan jeg si deg at vi bruker ett ufattelig lite fisheye kamera med navn "GoPro Hero"..  Det er helt latterlig rå kvalitet på det til å være så lite og kompakt, kommer i ett robust skall så du kan stappe det akkurat så nærme du vil, og en mengde instillinger både på filming, foto, timelapse greier og mye mer..
Du har kanskje sett en og annen trasig longboarder med et slikt på skallen, men man må faktisk ikke være dork for å bruke det..  Det funker meget godt i hånda som normale kamerar...

"Go Pro"

Yess.. Så sånn er det..
Resten av uka blir hektisk med masse skate av ymse slag.. Slenger ut en shoutout til Thomas som leverer Psykologi mastern på onsdag og skal rett ut og shredde etter det.. stoka på det ass!!

Fred og Kjærlighet!!


1 kommentar:

  1. Fett bilde!:) Spot, foto og skate style, ikke minst røffheten og stylen din sammen :)

    SvarSlett